Aksaray Havadis

Gizli bölmede 7 bin 550 adet kaçak dolum sigara ele geçirildi

AKSARAY’DA KAÇAK TÜTÜN SATIŞI YAPILAN İŞ YERİNE DÜZENLENEN OPERASYONDA İŞ YERİNİN BODRUM KATINA GİZLENMİŞ 7 BİN 550 ADET KAÇAK SİGARA VE TÜTÜN İLE TÜTÜN MALZEMELERİ ELE GEÇİRİLDİ.

Gizli bölmede 7 bin 550 adet kaçak dolum sigara ele geçirildi
88 views
07 Temmuz 2021 - 15:15

Aksaray’da kaçak sigara dolumu ve tütün satışı yapılan iş yerine düzenlenen operasyonda, giriş bölümü kanepe ile gizlenmiş bodrum katta 7 bin 550 adet kaçak dolum sigara ve tütün ile çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, kaçakçılık olaylarının önlenmesi kapsamında yaptığı araştırmalarda bir iş yerinde kaçak tütün satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından operasyon içi düğmeye basıldı. İş yerine gerçekleştirilen operasyonda bir kanepenin altında gizli bir bölme girişi olduğu fark edildi. Kapağı kaldırarak bodruma inen polis ekipleri, burada gizlenmiş 51 bin adet boş makaron, 7 bin 550 adet kaçak dolum sigara, 2 adet kompresör, 3 adet pres makinesi ile bir miktar tütün ele geçirdi. İş yeri sahibi M.D. (56) hakkında adli işlem yapılırken, emniyetten yapılan açıklamada, “Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.